De organisatie

Agrivor is totaalleverancier van land- en tuinbouw machines. Gespecialiseerd in de levering, service en reparatie van alle land- en tuinbouwmachines. Als Exclusief Fendt, Valtra, Fella en Mitsubishi dealer levert Agrivor deze topklasse merken in geheel Noord-Holland.

Agrivor is erkend Vebit, VCA, Com-Keur en SKL keuringsstation. Tevens heeft Agrivor een uitgebreide mechanisatie en constructiewerkplaats voor het onderhoud van landbouwmachines.

Service

Agrivor heeft in de loop der jaren een professionele serviceorganisatieopgebouwd. Deze is er op ingesteld om klanten in geheel Noord-Holland adequaat van dienst te zijn. Zes dagen per week en in een kort tijdsbestek zijn onze Technische specialisten ter plaatse om u van dienst te zijn bij eventuele storingen, reparaties en onderhoud van machines, zowel in onze werkplaats als op locatie.

Wij rijden met meerdere, volledig ingerichte, servicebussen door geheel Noord-Holland en zo nodig daar buiten.

Onderhoud

Voor ondernemers in de agrarische sector, heeft Agrivor een serviceorganisatie ontwikkeld. Net als haar klanten, is Agrivor voortdurend bezig om de tijd vooruit te zijn, nieuwe concepten te ontwikkelen om voor u zoveel mogelijk rendement te behalen. Tijd is voor ondernemers een kostbare factor die zo optimaal mogelijk ingevuld moet worden. Voor een optimaal gebruik van uw machines biedt Agrivor een programma voor preventief onderhoud. Door uw machines in de rustigere perioden van het jaar preventief te laten onderhouden, voorkomt u een hoop ongemak en bespaart u geld en tijd.

Keuring

Agrivor voert keuringen aan uw machines uit. Technische specialisten beoordelen aan de hand van een rapport of de machine aan de wettelijke eisen voldoet. Op deze manier kunnen u en uw medewerkers veilig werken en worden eventuele mankementen vroegtijdig gesignaleerd.